'Doorbraak in United-transfer Depay: Van Gaal kan lokaas gebruiken in deal'
Belgische speler als wisselgeld

'Doorbraak in United-transfer Depay: Van Gaal kan lokaas gebruiken in deal'

03-05-2015 13:30
8

Het is duidelijk dat er een transfer van Memphis Depay aanstaande is. Maar naar welke club vertrekt de linksbuiten van PSV? Mogelijk toch naar Manchester United, zo melden Britse boulevardmedia.

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, zei onlangs dat hij Adnan Januzaj wel ziet zitten. En laat dat nou net een speler van Manchester United zijn. Mogelijk wordt de Belgische speler betrokken in een deal inzake Depay. Januzaj moet het lokaas zijn dat PSV én United uiteindelijk over de streep trekt. Want vooralsnog is er geen concrete interesse van United, zo liet PSV weten.

Wedden

Meer odds

Liverpool en Paris Saint-Germain zijn de twee concrete clubs voor Depay, terwijl United afwacht. Daily Express meldt dat Louis van Gaal wel heeft overwogen Depay in de zomer naar Manchester te halen. Doordat PSV nu interesse heeft in Januzaj kan het zomaar zijn dat er wel ineens een deal van de grond komt, zo stelt de tabloid. Het idee is dat Januzaj op huurbasis naar PSV verkast en dat Depay voor een prima bedrag wordt verkocht aan United.