Update: Gullit reageert verbaasd op opmerkelijke uitspraken over Mourinho
"Hij geeft er niks om"

Update: Gullit reageert verbaasd op opmerkelijke uitspraken over Mourinho

03-05-2015 16:36
1

De aanstaande Engelse landskampioen Chelsea speelt saai en voorzichtig voetbal terwijl de spelers in staat zijn om briljant spel te laten zien. Voormalig speler en manager van Chelsea Ruud Gullit heeft dat zondag gezegd in een interview met de Sunday Mirror.

"Na een aantrekkelijke eerste helft van het seizoen speelt José Mourinho met de handrem er op. Zijn ploeg is saai, de spelers verdienen veel beter. Ik vind dat verbijsterend", vertelt Gullit in de krant.

Wedden

Meer odds

"Mourinho is een toptrainer maar als je deze kwaliteit in je team hebt, moet je aantrekkelijker voetbal brengen. Hij geeft er niks om, maar ik heb het met zijn spelers te doen", klinkt de spijkerharde conclusie van Gullit.

Chelsea is op weg naar een nieuw succes in Engeland, de ploeg van Mourinho kan zondag kampioen worden. Daarvoor moet er wel worden afgerekend met Crystal Palace, dat op bezoek komt op Stamford Bridge.

Update 16.36 uur:
Gullit zegt op Twitter dat hij helemaal niet heeft gesproken met een journalist van Sunday Mirror. De uitlatingen zouden dan ook niet door hem zijn gedaan. Een opvallend vervolg.