Verlengstuk van Mourinho maakt veel los met bijzondere reactie na behalen titel
Titel op achtergrond als Terry spreekt over Rio

Verlengstuk van Mourinho maakt veel los met bijzondere reactie na behalen titel

03-05-2015 17:07
2

Chelsea won zondag voor het eerst sinds vijf jaar weer een landstitel. De Londenaren rekenden in de kampioenswedstrijd af met Crystal Palace (1-0) en in dat duel maakte José Mourinho een statement door veelal verdedigende wissels in te passen. Dat maakte het feest er niet minder om voor de 'Special One' en zijn aanvoerder John Terry.

"Ik kwam terug naar Chelsea om hard te werken en deze titel is daar het gevolg van", zei Mourinho na afloop. "Ik wil niet vergelijken met de eerdere kampioenschappen. Elke titel is het resultaat van hard werken. Dit is de laatste, dus deze is speciaal. Ik ga voor meer."

Voor aanvoerder Terry (34) was de eerste titel in vijf jaar de beloning na voorgaande seizoenen die 'voor niets' waren. "Vooral de reizen naar uitwedstrijden zijn zwaar in seizoenen dat je geen prijs wint. Daarom is dit heel mooi. Het deed pijn om vijf jaar geen landstitel te winnen", aldus de speler die sinds 1998 in West-Londen speelt.

In zijn reactie dacht Terry als een ware sportman ook aan Rio Ferdinand, die onlangs zijn vrouw verloor aan de gevolgen van kanker. "Namens Chelsea willen wij Rio en zijn familie condoleren", aldus de verdediger.

 

Pure class! Terry denkt na het behalen van de titel aan Rio Ferdinand en condoleert hem en zijn familie namens Chelsea.

Posted by Voetbalprimeur on zondag 3 mei 2015