Update: PSV bevestigt afscheidsshirt en gaat in het paars spelen

Update: PSV bevestigt afscheidsshirt en gaat in het paars spelen

04-05-2015 10:18
17

PSV en shirtsponsor Nike hebben besloten om de competitie in stijl af te sluiten. In de laatste twee wedstrijden draagt de club uit Eindhoven een speciaal tenue. Dit om het einde van de samenwerking met Nike te markeren.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad maandagochtend. PSV werkte al twintig jaar samen met shirtsponsor Nike, maar aan die coöperatie komt na dit seizoen een einde. Omdat het eerste uitshirt, in het seizoen 1995/1996, paars was, hebben PSV en Nike besloten op dezelfde manier te eindigen. Daarom speelt PSV de laatste twee competitieduels in een paars tricot.

Wedden

Meer odds

Volgend seizoen gaat PSV verder met shirtsponsor Umbro. De overeenkomst met dat merk werd in februari van dit jaar reeds voorzien van een handtekening. De nieuwe shirts worden pas eind juni vrijgegeven, dit om in de komende weken fraai afscheid te nemen van Nike. Op de sociale media zwerven al een flink aantal ontwerpen rond, maar deze creaties zijn niet de nieuwe shirts van PSV.

Update 10:18 uur: PSV bevestigt via de officiële kanalen dat de club de laatste twee wedstrijden van het seizoen in een speciaal shirt van Nike gaan spelen.