'Ruzie in bus Newcastle: Krul woest op aanvoerder en verdediging'
Fabio Coloccini raakt mogelijk aanvoerdersband kwijt na ruzie in spelersbus

'Ruzie in bus Newcastle: Krul woest op aanvoerder en verdediging'

04-05-2015 09:10
1

Tim Krul was afgelopen zaterdag woest op zijn verdediging na de beschamende 3-0 nederlaag van zijn club Newcastle United bij degradatiekandidaat Leicester City (3-0). De keeper van het Nederlands elftal kreeg het in de bus aan de stok met zijn aanvoerder Fabio Coloccini, meldt de Telegraph.

De nederlaag bij de huidige nummer zeventien van de Premier League betekende de achtste opeenvolgende nederlaag voor Newcastle. Krul kreeg volgens het Engelse dagblad op weg naar het vliegveld ruzie met de Argentijnse verdediger. Coloccini zou al een tijdje onder vuur liggen omdat hij geen gehoor meer krijgt bij zijn teamgenoten achterin.

Binnen de ploeg is er een roep om een andere aanvoerder voor de laatste drie wedstrijden tegen West Bromwich Albion, Queens Park Rangers en West Ham United. De ploeg van interim-trainer John Carver moet nog één wedstrijd winnen om handhaving veilig te stellen. De voorsprong op nummer achttien Sunderland is nog maar twee punten. Kandidaten om de aanvoerdersband van Coloccini over te nemen zijn middenvelder Jack Colback en Krul zelf.

Door de slechte resultaten is er ook twijfel of trainer Carver het seizoen wel mag afmaken. Steve McClaren is in beeld om voor drie wedstrijden aan het roer te komen.