Het is echt een ongelofelijke hoeveelheid rommel bij FC Twente
Oud-keeper van de Tukkers vindt dat Raad van Commissarissen gefaald heeft

"Het is echt een ongelofelijke hoeveelheid rommel bij FC Twente"

04-05-2015 12:43
7

"Het is echt een ongelofelijke hoeveelheid rommel bij FC Twente." Dat zegt Eddie Pasveer, oud-keeper van de Enschedese club en de vader van PSV-doelman Remko Pasveer, in het Hengelose weekblad. "Daar word je als speler niet beter van."

Pasveer, die tussen 1974 en 1981 in totaal 23 duels keepte voor FC Twente, reageert daarmee op de vele incidenten die de club de afgelopen maanden troffen. "Ze proberen de spelers er wel buiten te houden, maar op een gegeven moment gaat het ze raken."

Hij vindt ook dat Joop Munsterman teveel de boeman is. "Het begint bij de raad van commissarissen. Die blinkt niet echt uit in vooruitdenken. Munsterman wordt nu geslachtofferd, maar de hele rvc heeft gefaald. Het geeft geen pas openlijk Munsterman af te branden."

FC Twente kreeg door de financiële malaise die de clubleiding creëerde dit seizoen al zes punten in mindering van de KNVB. Daarnaast volgden er in een poging te reorganiseren nog tientallen ontslagen en lijkt de club het lek nog steeds niet boven te hebben.