Klap voor Fraser: 'Ik heb mijn bezorgdheid uitgesproken, het is rijkelijk laat'
"We weten allemaal waar dat mee te maken heeft"

Klap voor Fraser: 'Ik heb mijn bezorgdheid uitgesproken, het is rijkelijk laat'

04-05-2015 18:55
1

Een verrassing was het niet, maar Henk Fraser baalt wel. De trainer kreeg vorige week te horen dat er niet meer geld vrijkomt bij ADO Den Haag.

ADO-directeur Jan-Willem Wigt stelde dat de begroting voor komend seizoen nagenoeg hetzelfde blijft. "Dat is uiteraard een teleurstelling, maar aan de andere kant ook wel iets wat ik had verwacht. Ik vind het een grotere teleurstelling voor de supporters", reageert Fraser bij Omroep West.

De coach, die had gehoopt dat de Chinezen ook wat geld in het spelersbudget van ADO zouden pompen, is intussen bezig met de samenstelling van zijn selectie. "We moeten hier snel mee handelen. Ik heb niet zo lang geleden al mijn bezorgdheid uitgesproken, omdat ik vind dat het in een te langzaam tempo gaat. En daardoor oogt het voor mij bijna als stilstand. We zijn nu bezig, maar dat is rijkelijk laat. We weten allemaal waar dat mee te maken heeft."

Fraser verwacht verder dat hij ook na de zomer trainer van ADO is. "Ja. A omdat ik er trots op ben dat ik bij deze club trainer mag zijn, en B omdat de supporters ons altijd fantastisch hebben gesteund. Ik heb het echt goed naar mijn zin hier. In het verleden zijn er wel andere clubs en mogelijkheden geweest, maar daar ben ik nu totaal niet mee bezig."