Ajax 'belde elke week' en verzekert zich van groot talent: Ajax het beste
"Bij Ajax kan hij bijvoorbeeld ook studeren in het trainingscentrum"

Ajax 'belde elke week' en verzekert zich van groot talent: "Ajax het beste"

05-05-2015 08:21
11

Ajax heeft weer een nieuwe groeibriljant gespot én weten te verleiden. Francesco Antonucci is de naam. De vijftienjarige speler van RSC Anderlecht stapt hoogstwaarschijnlijk over naar de jeugdopleiding van Ajax, dat nog geen bevestiging gaf.

"We wilden graag het beste voor Franco en Ajax bleek het beste te zijn", vertelde Carmelo Antonucci, vader van de jonge speler, in gesprek met het DH.be. Op de Franstalige site vervolgt de vader: "Ondanks zijn inspanningen, is de situatie bij Anderlecht hetzelfde gebleven."

"Bij Ajax kan hij bijvoorbeeld ook studeren in het trainingscentrum. Er is een programma dat volledig is toegespitst op voetballers. Samen met Barcelona heeft Ajax het beste opleidingscentrum in Europa", is Antonucci senior van mening.

Zodra Antonucci junior zestien jaar is (20 juni), zal hij volgens Het Nieuwsblad een driejarig contract ondertekenen bij Ajax. De jongeling werd al langere tijd door Ajax in de gaten gehouden. In september 2013 liet vader Antonucci al eens weten dat Ajax 'elke week' belde.