Boskamp: Ik mag die pepernoot graag, maar nu is hij een waardeloze gozer
Anthony Vanden Borre gekraakt door Boskamp

Boskamp: "Ik mag die pepernoot graag, maar nu is hij een waardeloze gozer"

05-05-2015 09:10
1

Anthony Vanden Borre haalde zich zondag de woede van voetballiefhebbers op de hals, nadat hij tijdens een minuut applaus voor de overleden Gregory Mertens zijn veters begon te strikken. Ook Jan Boskamp struikelde over het gedrag.

"Of dat onverschilligheid is? Zoiets is gewoon respectloos", liet Boskamp er in Extra Time geen gras over groeien. "Dat doe je gewoon niet. Ik ken Anderlecht en dat zullen ze daar nooit accepteren. Daar ben ik honderd procent zeker van."

"Waarom hij dat dan doet? Misschien werkt zijn computer niet. Je kunt dat gewoon niet maken. Ik mag die pepernoot graag, maar nu is hij een waardeloze gozer. Dat is werkelijk onvoorstelbaar. Hij heeft altijd momenten in een seizoen waar hij een dag of drie weg is", meent Boskamp.

Vader Emile Vanden Borre probeert de boel te sussen: "De mensen zijn gek geworden. Ik zag de match op tv en het was duidelijk dat Anthony al met zijn schoenen bezig was voor die herdenkingsminuut begon. Hij zat in zijn eigen wereld en was zich van geen kwaad bewust. Mijn zoon is zo niet opgevoed. Hij heeft Gregory Mertens nog gekend bij de jeugd van Anderlecht. En na de match liep hij wel mee achter het spandoek voor Gregory."