Fabregas: 'Hij heeft iets dat boven Wenger en Guardiola uitsteekt'
Fabregas lyrisch over Mourinho

Fabregas: 'Hij heeft iets dat boven Wenger en Guardiola uitsteekt'

05-05-2015 11:48
3

Cesc Fabregas voelt zich bij Chelsea helemaal gelukkig onder José Mourinho. De middenvelder kroonde zich met de Londense club tot kampioen van de Premier League en hoopt in de toekomst nog meer prijzen te pakken.

Met Mourinho aan het roer moet dat lukken. "Hij weet hoe je een team moet managen en hoe je er het beste van kan maken. Dat is wat je van een trainer wil. Hij kan een speler wel drie keer in de week motiveren. En dat is zeker niet gemakkelijk als je zestig wedstrijden in een seizoen speelt, reken daar maar op", citeert The Daily Mail de dolenthousiaste Fabregas.

"Hij houdt van winnen. Ik zeg niet dat de andere managers waaronder ik heb gewerkt daar niet van houden, maar hij heeft iets dat boven mijn eerdere trainers uitsteekt", vervolgt de Spanjaard. "Ik snap nu pas waarom hij zo veel heeft gewonnen in zijn carrière. Op iedere training laat hij die mentaliteit weer zien."

Fabregas verkiest Mourinho daarmee boven Arsene Wenger en Pep Guardiola. Onder die twee werkte de international eerder bij respectievelijk Arsenal en FC Barcelona.