'Van Gaal helpt Vorm met aantrekken bekwame opvolger De Gea'
De Gea naar Real? Lloris naar United?

'Van Gaal helpt Vorm met aantrekken bekwame opvolger De Gea'

05-05-2015 12:15

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van David De Gea ligt. De sluitpost van Manchester United geniet naar verluidt interesse van Real Madrid, maar kan in Manchester ook zijn lucratieve contract flink opwaarderen.

Dat stelt manager Louis van Gaal tegenover The Daily Express. "Ik wil dat hij blijft, maar in deze situatie ben ik niet de baas. Dat is die speler, die kan zeggen of hij wil blijven of niet. Hij is degene die het contract moet ondertekenen. We hebben hem in ieder geval veel geld geboden."

Wedden

Meer odds

Mocht De Gea niet op de aanbieding ingaan en Old Trafford na dit seizoen verlaten, dan heeft Manchester United de potentiële opvolger al in het vizier. Maandag kwam al naar buiten dat Hugo Lloris van Tottenham Hotspur eventueel de opvolger wordt van De Gea. En die geruchten lijken op waarheid te zijn gebaseerd.

Het doorgaans goed geïnformeerde L'Équipe meldt dinsdagochtend namelijk dat de eerste contacten tussen beide partijen inmiddels zijn gelegd. Een transfer van De Gea kan bovendien gunstig uitpakken voor Michel Vorm. Hij is bij Tottenham Hotspur de tweede doelman, achter Lloris.