Update: sleutelspeler PSV lijkt met schrik vrij te komen
Guardado loopt enkelblessure op

Update: sleutelspeler PSV lijkt met schrik vrij te komen

05-05-2015 14:45
4

PSV lijkt in het slot van het seizoen alsnog tegen een tegenvaller te zijn aangelopen. Op de training in de aanloop naar de wedstrijd tegen Heracles Almelo is Andres Guardado namelijk met een blessure afgehaakt.

Dat meldt De Telegraaf via clubwatcher Jeroen Kapteijns. Vlak voor het einde van de training liep de Mexicaan een enkelblessure op. Hinkend liep de bepalende middenvelder, die onlangs definitief werd ingelijfd door PSV, vervolgens naar binnen. Het is nog onduidelijk wat de ernst van de kwetsuur is en ook is nog niet duidelijk of Guardado het duel met Heracles moet missen.

Joshua Brenet en Santiago Arias werkten tijdens de oefensessie een individueel programma af. Het geblesseerde duo lijkt echter wel snel aan te sluiten bij de groep. De Telegraaf schrijft namelijk dat zowel Brenet als Arias zich richt op de laatste wedstrijd van dit seizoen, op 17 mei uit bij ADO Den Haag.

Update 14:45 uur: Volgens De Telegraaf heeft Guardado geen ernstige blessure opgelopen. Trainer Phillip Cocu denkt dat de Mexicaan er niet lang uit zal zijn.