'Opgeleefde United-aanvaller verlengt verblijf op Old Trafford met drie jaar'
Basiskracht van Van Gaal kan nieuw contract tekenen

'Opgeleefde United-aanvaller verlengt verblijf op Old Trafford met drie jaar'

05-05-2015 14:10

Ashley Young tekent op korte termijn een nieuw, driejarig contract bij Manchester United. Dat schrijft The Daily Mail. De Engelse vleugelspeler veroverde dit seizoen een basisplaats in het elftal van manager Louis van Gaal.

Young (29) leek aanvankelijk buiten de boot te vallen op Old Trafford. Van Gaal en consorten gaven in de zomer van 2014 talloze miljoenen uit aan nieuwe versterkingen, waaronder aan Angel Di Maria. Young knokte zich echter terug in het basisteam en bewees zijn waarde, vooral door op meerdere posities binnen het elftal uit de voeten te kunnen. 

De oud-speler van Watford en Aston Villa maakte in 2011 voor ongeveer twintig miljoen euro de overstap naar United en veroverde sindsdien eenmaal de landstitel met The Red Devils, in 2013. Young, dertigvoudig internationl namens Engeland, speelde ruim anderhalf jaar geleden zijn laatste interland. Britse media verwachten dat bondscoach Roy Hodgson de opgeleefde aanvaller later deze maand oproept voor de duels met Ierland en Slovenië.