'Overname van AC Milan kan voor sensationele transfer gaan zorgen'
AC Milan zou veel geld overhebben voor de terugkeer van superspits

'Overname van AC Milan kan voor sensationele transfer gaan zorgen'

05-05-2015 14:50
2

AC Milan lijkt op korte termijn te worden overgenomen door de Thaise zakenman Bee Taechaubol. 'Mr Bee' gaf al diverse keren aan een flink transferbudget klaar te hebben liggen voor de gevallen grootmacht en dus kunnen de speculaties losbarsten.

Zweedse en Italiaanse media melden dat niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic bovenaan het transferlijstje van AC Milan staat. De 33-jarige Zweed staat momenteel nog onder contract bij Paris Saint-Germain, maar er zijn al langer geruchten over een mogelijk vertrek van de vedette. Zlatan maakte in 2012 de overstap van Milaan naar Parijs en zou openstaan voor een terugkeer bij de club waarmee hij in 2011 nog kampioen van Italië werd.

Wedden

Meer odds

Het Zweedse Aftonbladet haalt zelfs een bron aan die er van overtuigd is dat Ibrahimovic komende zomer maar al te graag de overstap maakt naar de Rossoneri. "Zlatan weet dat hij een absolute legende wordt als hij deze zomer besluit om terug te keren. Milan heeft een speler als hem nodig om terug te keren aan de absolute top. Het is voor hem ook beter om in een grote competitie te spelen als de Serie A. Het is nog te vroeg voor hem om in de Verenigde Staten te gaan voetballen."