Raiola kan mond niet houden: Reken er maar op dat alle slimme clubs hem willen
Zaakwaarnemer loopt daags voor clash tussen Juve en Real te koop met cliënt

Raiola kan mond niet houden: "Reken er maar op dat alle slimme clubs hem willen"

05-05-2015 16:47
1

Het zal nog wel even onrustig blijven rondom de persoon van Paul Pogba. De sterspeler van Juventus en Frankrijk staat in de belangstelling van diverse topclubs en zaakwaarnemer Mino Raiola doet graag mee aan alle speculaties.

Juventus neemt het dinsdagavond in de halve finale van de Champions League op tegen Real Madrid. Pogba, die ontbreekt wegens een blessure, zou op het wensenlijstje staan bij de Spaanse grootmacht. Raiola wil dat tegenover Premium Sport bevestigen noch ontkennen.

"Het is natuurlijk een pikant moment om dat nu te bespreken… Ik vind het eigenlijk niet gepast om te veel over mijn cliënt te praten. Maar reken er maar op dat alle grote clubs hem willen hebben. Of Real Madrid ook tot dat rijtje behoort? Nogmaals, álle grote, slimme clubs hebben interesse in Paul."

Paris Saint-Germain zou ondanks de Madrileense interesse topkandidaat zijn om Pogba deze zomer over te nemen van Juventus. Ook Manchester City en Chelsea bereiden een miljoenenbod voor, zo schreven Britse media deze week.