Dit wordt het meest attractieve duel in Europa van dit moment
Clash in Champions League belooft veel moois

"Dit wordt het meest attractieve duel in Europa van dit moment"

05-05-2015 17:32

Het meest attractieve duel in Europa. Zo omschrijft trainer Luis Enrique van FC Barcelona de confrontatie tussen zijn ploeg en Bayern München in de halve finale van de Champions League.

"Er is één bal en die willen beide ploegen dolgraag hebben. We zullen woensdag zien wie het beste in vorm is. Dit wordt het meest attractieve duel in Europa van dit moment", zei de Spaanse trainer dinsdag in de propvolle perszaal, waar 180 journalisten en 35 tv-camera's waren om alles te registreren.

Wedden

Meer odds

De Catalaanse ploeg verkeert in topvorm. In de laatste twee competitiewedstrijden maakte Barcelona liefst veertien doelpunten. Bayern München reist met twee nederlagen op rij af naar Camp Nou. "Maar er is geen favoriet, dit is de halve finale van de Champions League. Zulke wedstrijden worden beslist op details", aldus Luis Enrique. "Als we spelen zoals we de laatste weken doen, dan maken we een goede kans op de finale. Bayern zal er ook zo over denken. Het zou geweldig zijn als we de 'treble' winnen, maar we kunnen ook op nul prijzen eindigen. Het seizoen is nog niet voorbij."