Bayern hecht geen waarde meer aan zevenklapper: Het voelt nu anders
Neuer kijkt met vertrouwen uit naar duel der giganten

Bayern hecht geen waarde meer aan zevenklapper: "Het voelt nu anders"

05-05-2015 19:07
1

Bayern München is vol vertrouwen voor het eerste Champions League-duel met FC Barcelona. De Duitsers denken dat de aanwezigheid van Josep Guardiola wel eens van doorslaggevend belang kan zijn.

Twee jaar geleden verpulverde Bayern München tegenstander Barcelona over twee duels met maar liefst 7-0. "En ik ben opnieuw optimistisch over onze kansen op het bereiken van de finale'', zei doelman Manuel Neuer. Xabi Alonso, de Spaanse middenvelder van Bayern München, speelde vaak met Real Madrid tegen Barcelona. "Toch voelt het nu anders", blikte hij vooruit. "Het kan een voordeel voor ons zijn dat Guardiola weet hoe ze spelen."

"Wat dat betreft is niemand in het voordeel", counterde Lionel Messi. "Guardiola kent ons erg goed, maar wij weten ook hoe hij altijd wil voetballen. Ik heb heel veel van hem geleerd. Pep verdient het applaus van onze fans, maar zodra de wedstrijd is begonnen, verdienen wij alle aanmoedigingen. Wij gaan twee ploegen zien die in vorm zijn. Zij missen enkele spelers, maar deze wedstrijd is te groot voor excuses."