Belofte maakt schuld: 'Target van Van Gaal voor 33 miljoen euro te koop'
Belofte maakt schuld?

Belofte maakt schuld: 'Target van Van Gaal voor 33 miljoen euro te koop'

05-05-2015 21:24
1

Mocht David De Gea komende zomer een transfer maken naar een andere club, dan ligt voor Manchester United de weg open om Hugo Lloris aan te trekken als zijn opvolger. Een belofte van Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy ligt daaraan ten grondslag.

De preses van Spurs zou de Franse goalie aan het begin van het huidige seizoen hebben beloofd dat hij bij het mislopen van Champions League-kwalificatie bereid is om mee te werken aan een zomerse transfer. Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe. De 28-jarige Lloris is bezig aan zijn derde seizoen bij Tottenham en slaagde er sinds zijn overstap van Olympique Lyon nog niet in om zich met de Londenaren te kwalificeren voor het miljoenenbal. Een transfer naar Manchester United wil de keeper nu niet laten schieten.

Wedden

Meer odds

Na de nederlaag tegen Manchester City van afgelopen weekend lijken de Spurs definitief kansloos om in de top vier van de Premier League te eindigen. Komend seizoen is het elftal van Mauricio Pochettino waarschijnlijk overgeleverd aan Europa League-voetbal. Daar zit Lloris niet op te wachten. Diverse bronnen spreken van een transfersom van om en nabij de 33 miljoen euro voor de aanvoerder van de Franse nationale ploeg. L'Equipe meldt tegelijkertijd dat het nog maar de vraag is over Levy zich inderdaad aan zijn belofte gaat houden.