'Man van 30 miljoen' blijft koel onder wilde geruchten: 'Hij onderhandelt voor me'
Wordt het Koeman of Van Gaal voor gewilde verdediger?

'Man van 30 miljoen' blijft koel onder wilde geruchten: 'Hij onderhandelt voor me'

05-05-2015 21:58
1

Nathaniel Clyne staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. Louis van Gaal en consorten zouden een bedrag van liefst dertig miljoen euro willen neerleggen voor de rechtsback van Southampton. Naar eigen zeggen vindt Clyne het geen probleem om ook komend seizoen nog onder contract te staan bij The Saints.

Dat vertelt de 24-jarige verdediger aan de Southern Daily Echo. Britse media maken al maandenlang melding van een op handen zijnde transfer van de rechtsback naar Old Trafford; Clyne zou bovendien zijn tot 2016 lopende contract bij Southampton niet willen verlengen, dit tot groot ongenoegen van manager Ronald Koeman. Uit de woorden van de international blijkt nu dat het wellicht helemaal niet tot een breuk tussen speler en club hoeft komen.

"Ik heb het prima naar mijn zin bij Southampton", legt Clyne uit. "Ik speel elke week bij een club die in de lift zit, dus ik ben hier gelukkig en ik blijf graag voor deze club spelen. Mijn zaakwaarnemer onderhandelt momenteel met Southampton en ik laat het op dit moment aan hem over. Ik concentreer mij graag op het voetbal."