FC Volendam slaat mooie slag op transfermarkt en haalt clubiconen terug
Jupiler League-club doet goede zaken

FC Volendam slaat mooie slag op transfermarkt en haalt clubiconen terug

06-05-2015 09:25
1

FC Volendam heeft volgend seizoen in ieder geval een elftal met twee echte clubspelers. Kees Kwakman en Jack Tuyp keren terug op het oude nest, maakt de club woensdag bekend.

Kwakman tekent voor drie seizoenen, Tuyp houdt het bij een verbintenis voor twee jaar. Kwakman was voor het laatst actief bij het Zuid-Afrikaanse Bidvest Wits. Na negen jaar keert hij weer terug aan De Dijk. "Na zes verhuizingen is dit een mooi moment voor mij en m'n gezin om terug te keren naar Volendam", zegt Kwakman op de clubsite.

"Ik kan m'n carrière beëindigen bij m'n eigen club in eigen dorp, en dat is prachtig. Uit de aanbieding van FC Volendam sprak enorm veel waardering. Ik hoop samen met Jack een positieve impuls te kunnen geven aan én rondom de club!", zegt Kwakman.

Tuyp speelde onlangs bij Helmond Sport, waar hij geen potten kon breken. "Na mijn buitenlandse avontuur en het teleurstellende seizoen vorig jaar in Helmond, ben ik blij dat FC Volendam mij weer de kans geeft om te doen wat er van een spits verwacht wordt: doelpunten maken!", klinkt het gemotiveerd uit de mond van Tuyp.