'Hodgson slaat verzoek Van Gaal in de wind en stelt beste spelers op'
Luke Shaw kampt al het hele seizoen met blessures en heeft volgens Van Gaal rust nodig

'Hodgson slaat verzoek Van Gaal in de wind en stelt beste spelers op'

06-05-2015 09:47

Louis van Gaal hoopt dat Engeland-bondscoach Roy Hodgson geen beroep doet op Luke Shaw tijdens de komende interlands tegen Slovenië en Ierland. De linksback kampt al het hele seizoen met blessures, sinds hij afgelopen zomer overkwam van Southampton voor een recordbedrag van 39,5 miljoen euro.

Van Gaal heeft volgens The Daily Star al aangegeven niet meer te rekenen op de negentienjarige back, nadat hij afgelopen weekend tegen West Bromwich Albion weer moest missen met een blessure aan zijn lies. De voormalig bondscoach van Oranje gunt Shaw nu rust tot de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint om goed te kunnen revalideren. Hij hoopt dat Hodgson hetzelfde zal doen.

Wedden

Meer odds

Hodgson heeft naast Shaw, die na zijn transfer de duurste linksback ter wereld werd, de beschikking over Leighton Baines (Everton) en Kieran Gibbs (Arsenal). Toch wil Hodgson volgens de Engelse boulevardkrant zijn sterkste spelers selecteren.

In november hadden Van Gaal en Hodgson ook al eens ruzie over Shaw omdat de bondscoach hem opstelde tegen Schotland, terwijl hij nog last had van een hamstringblessure.