Clasie zet streep door eerste club: Daar ziet Jordy zijn toekomst niet liggen
"Dan moet er eerst wel een knoop zijn"

Clasie zet streep door eerste club: "Daar ziet Jordy zijn toekomst niet liggen"

06-05-2015 11:08
6

Er komt op korte termijn nog geen duidelijkheid over de toekomst van Jordy Clasie. Voorlopig is het rustig rondom de middenvelder van Feyenoord, vertelt zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg.

"Het is nog heel rustig rond zijn persoon", begint Weezenberg in gesprek met ELF Magazine. De steunpilaar van Feyenoord werd dinsdag in verband gebracht met Schalke 04. "Ik ben toevallig net de grens van Duitsland gepasseerd, maar dat heeft niets te maken met Jordy."

Weezenberg heeft het bericht op de voorpagina van Bild nog niet gelezen. "Ik heb nog niets gehoord. Maar over het algemeen is Bild heel goed geïnformeerd, dus ik zal het binnenkort dan wel horen." Zeker is in elk geval dat Clasie niet naar het geïnteresseerde Zenit Sint-Petersburg vertrekt. "Zenit is geen club en komt niet uit een land waar Jordy zijn toekomst ziet liggen."

Wanneer een knoop wordt doorgehakt, weet de vertegenwoordiger niet. "Dan moet er eerst wel een knoop zijn. Het is nu heel rustig rond Jordy. Een besluit zal niet op korte termijn vallen", aldus Weezenberg.