'PSV krijgt tijdens eerste gesprek positief antwoord van beoogde aanwinst'
Eindhovenaren kijken naar volgend seizoen

'PSV krijgt tijdens eerste gesprek positief antwoord van beoogde aanwinst'

06-05-2015 11:25
32

PSV is druk bezig met de selectie voor komend seizoen. De Eindhovense landskampioen heeft een oogje op Vitessenaar Davy Pröpper. Het eerste gesprek is inmiddels achter de rug.

Dat meldt Omroep Gelderland woensdag. Tijdens het gesprek heeft Pröpper aangegeven dat hij niet onwelwillend staat tegenover een transfer naar het Philips Stadion. Volgens het regionale medium ging het om een oriënterend onderhoud. Een tweede afspraak is vooralsnog niet gemaakt. Het is op dit moment vooral aan de clubs om eruit te komen.

In het contract van de 23-jarige Pröpper is een afspraak over een transfer gemaakt, aldus Omroep Gelderland. Behalve PSV zijn meerdere buitenlandse clubs geïnteresseerd in de middenvelder. Een transfer naar Eindhoven wordt echter gezien als de juiste stap.

"Dit is de oriëntatiefase. Er lopen serieuze lijntjes, clubs zijn vooral aan het informeren. Interesse is er voldoende. Davy heeft zelf aangegeven eerst het seizoen met Vitesse goed te willen eindigen", liet zijn zaakwaarnemer Louis Laros al weten tegenover Voetbal International. Hij ging daar ook in op de transfersom die op tafel zou moeten komen.