'Niet Nemanja, maar Ajax zelf bood vader en broertje plek bij Ajax aan'
Amsterdammers komen snel met nieuws

'Niet Nemanja, maar Ajax zelf bood vader en broertje plek bij Ajax aan'

06-05-2015 15:34
21

Nemanja Gudelj staat op het punt om bij Ajax te tekenen. Vader Nebojsa en broertje Dragi krijgen ook een rol bij de Amsterdammers. Volgens het Algemeen Dagblad gebeurt dat op initiatief van Ajax zelf.

Gudelj tekent volgens het AD voor vijf jaar bij Ajax. De gelimiteerde transfersom in zijn contract bedraagt volgens eerdere berichten zes miljoen euro. Broertje Dragi krijgt een kans om zich te bewijzen in het beloftenelftal van de Amsterdammers, dat uitkomt in de Jupiler League. Nebojsa, oud-trainer van NAC Breda, krijgt eveneens een functie bij Ajax, vermoedelijk in de scouting.

De verwachting is dat Ajax woensdag nog met een officieel persbericht over het aantrekken van Gudelj komt. Speler en club worden al weken aan elkaar gelinkt. De Telegraaf meldde woensdagochtend al dat de verwachting was dat er deze week witte rook uit de schoorsteen van de Arena zou komen.

Komend weekend hoeft Gudelj overigens niet in actie te komen. Hij is geschorst voor de wedstrijd van AZ tegen zijn oude club NAC Breda.