Ajax maakt ook komst 'kleine' Gudelj (17) bekend: 'Dit is heel bijzonder'
Verdediger komt over van NAC

Ajax maakt ook komst 'kleine' Gudelj (17) bekend: 'Dit is heel bijzonder'

06-05-2015 16:20
6

Ajax heeft woensdag behalve Nemanja ook Dragisa Gudelj vastgelegd. Dat meldt de Amsterdamse club in een persbericht op de website. De verdediger tekent voor drie jaar in de Arena.

De kleine Gudelj komt over uit de jeugdopleiding van NAC Breda. Hij bezit de Nederlandse en de Servische nationaliteit, maar komt uit in de jeugdelftallen van Servië. De zeventienjarige Gudelj tekende woensdag een contract dat ingaat op 1 juli en tot medio 2018 loopt.

Vanaf komend seizoen maakt Gudelj junior deel uit van de selectie van Jong Ajax. "Dit is een heel belangrijke stap voor mij", aldus Dragisa Gudelj op de clubsite. "Ik wil me graag verder ontwikkelen. Dat kan uitstekend bij Jong Ajax. Met de hulp van alle trainers om me heen wil ik op alle vlakken een betere speler worden."

"Uiteindelijk is het natuurlijk mijn droom om de stap naar het eerste elftal te maken. Dat ik hier samen met mijn broer Nemanja ga spelen, is natuurlijk heel bijzonder. Ik heb een hechte band met hem. Het is daarom fijn dat hij dicht in de buurt is", besluit Dragisa.