Gudelj in nopjes met Ajax: 'PSV is nooit een afweging voor mij geweest'
Middenvelder maakt overstap officieel bekend

Gudelj in nopjes met Ajax: 'PSV is nooit een afweging voor mij geweest'

06-05-2015 16:52
16

Voor Nemanja Gudelj is landskampioen PSV nooit een serieuze optie geweest. De middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij Ajax.

"Ik ben heel blij, want ik ga naar de grootste club van Nederland", reageert de middenvelder, momenteel actief bij AZ, op de website van de NOS. "Ondanks dat PSV net kampioen is geworden, is dat nooit een afweging voor mij geweest. In mijn hoofd had ik al bepaalde keuzes gemaakt en sinds de gesprekken met de trainer en Marc Overmars wist ik het zeker."

"Het gevoel is erg belangrijk voor mij. De trainer heeft behoefte aan energie en ik ben hem dankbaar dat hij dat in mij ziet. Het spelen van de Champions League heeft natuurlijk ook meegespeeld. Dat is belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb altijd kleine stappen gemaakt en Ajax past het best in het plaatje. Ik zie mooie jaren tegemoet", voorspelt Gudelj.

Hij hoeft zich in de Arena niet eenzaam te voelen. Ook broertje Dragi en vader Nebojsa gaan aan de slag bij Ajax. "Ajax kwam hiermee en dat maakte het verhaal een stuk interessanter. Ik ben heel blij voor mijn broertje dat hij hier ook heeft getekend", besluit Nemanja Gudelj.