Mooie boodschap van bekerwinnaar Groningen voor aangereden agent
Videoboodschap voor onfortuinlijke supporter

Mooie boodschap van bekerwinnaar Groningen voor aangereden agent

06-05-2015 22:45

Een mooi gebaar van FC Groningen aan een motoragent die afgelopen zondag gewond raakte tijdens de terugreis van Rotterdam naar Groningen. De agent begeleidde de supportersbussen, maar werd in het zicht van de haven aangereden en brak zijn pols.

De agent, zelf bovendien fanatiek aanhanger van de kersverse bekerwinnaar, is dinsdag geopereerd in Groningen en werd door RTV Noord getrakteerd op een verrassing. In een videoboodschap stak Groningen-directeur de geschrokken agent een hart onder de riem. "Ik wens je een voorspoedig herstel. Aanstaande zondag spelen we opnieuw tegen PEC Zwolle. Ik nodig je hierbij uit om daarbij aanwezig te zijn. Uiteraard op het ere-terras."

Wedden

Meer odds

De boodschap van Nijland deed de onfortuinlijke diender zichtbaar goed. "Dit is top. Ik hoop dat ik er zondag al bij kan zijn. Dat is aan de doktoren. Ik ben in ieder geval supertrots op de spelers van de FC en op de bekerwinst. Ik wens ze veel plezier tijdens de huldiging in het Stadspark. Ik volg het op de voet. Alleen wel vanuit m'n ziekenhuisbed."