Messi maakt voetbalvolgers gek: 'Ik ga gewoon geen Kerst meer vieren'
Argentijn doet weer schitterende dingen

06-05-2015 22:56

Lionel Messi heeft woensdagavond opnieuw alle voetbalvolgers betoverd in de Champions League-wedstrijd tussen FC Barcelona en Bayern München (3-0).

Op Twitter komt men superlatieven tekort voor de Argentijnse ster, die de bezoekers uit Duitsland met twee doelpunten in twee minuten velde. Eerst een raak schot in de korte hoek, vervolgens een schitterend stiftje over Manuel Neuer. Neymar voerde de marge in de blessuretijd op naar drie goals.

De conclusie is gerechtvaardigd dat Messi de beste voetballer van het moment en misschien wel ooit is. Ook de rol van Jerôme Boateng bij de 2-0 is onderwerp van gesprek op social media. De Bayern-verdediger viel knullig achterover, toen Messi hem aan de buitenkant passeerde.