'Feyenoord roept problemen over zich af; Clasie pakt mogelijk zijn biezen'
Feyenoord wellicht voor onmogelijke opgave

'Feyenoord roept problemen over zich af; Clasie pakt mogelijk zijn biezen'

15-05-2015 07:25
6

Feyenoord staat mogelijk machteloos als het gaat om het langer behouden van aanvoerder Jordy Clasie. De resultaten van de laatste weken hebben mogelijk ook invloed op een langer verblijf van de middenvelder, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Als Feyenoord zich niet weet te plaatsen voor Europees voetbal, wordt het volgens het dagblad een onmogelijke opgave om Clasie in Rotterdam-Zuid te houden. Clasie speelt aanstaande zondag met Feyenoord de belangrijke uitwedstrijd op bezoek bij PEC Zwolle en plaatst zich bij winst zeker voor Europees voetbal. Bij elk ander resultaat is het afhankelijk van de concurrentie, die bestaat uit AZ en Vitesse.

Clasie is in ieder geval een gewilde middenvelder, die op het lijstje bij tal van Italiaanse clubs staat. De concrete interesse in de controleur wordt alleen maar groter, met name uit Italië. Clasie zelf vindt het volgens het AD ook tijd voor een stap hogerop. In de tussentijd probeert technisch directeur Martin van Geel zijn smaakmaker te verleiden tot een langer verblijf in De Kuip.