'Ajax licht zaakwaarnemer Van der Vaart in over nieuwe gedachten'
Ajax deed al een voorstel

'Ajax licht zaakwaarnemer Van der Vaart in over nieuwe gedachten'

16-05-2015 07:00
4

Het is nog onduidelijk waar Rafael van der Vaart aankomend seizoen speelt. De aanvallende middenveder van Hamburger SV heeft een aflopend contract en kan terugkeren naar Ajax, dat bereid is om water bij de wijn te doen.

Ajax heeft Van der Vaart al een voorstel neergelegd voor één seizoen, maar de Amsterdammers zijn volgens De Telegraaf bereid om ook tot een tweejarig contract te gaan. Mogelijk interesseert dat Van der Vaart meer. Rob Geerlings, de belangenbehartiger van de speler, is inmiddels ingelicht. Het lijkt er echter sterk op dat een beslissing nog even op zich laat wachten.

Wedden

Meer odds

Van der Vaart is met zijn club HSV bezig aan een felle degradatiestrijd. Daar ligt zijn focus nu op. "Handhaving zou voor mij meer betekenen dan elke titel ter wereld. Ik wil met een goed gevoel vertrekken en zou dansen van vreugde als het lukt ons te handhaven. Daarna drink ik een paar drankjes op het team, de fans en de club", zei Van der Vaart al tegen Bild. Ook De Boer is ervan op de hoogte dat het besluit van Van der Vaart over het laatste duel van HSV wordt getild.