Van Gaal weet dat hij machteloos is inzake De Gea: namen vervangers genoemd
"We hebben een lijst met keepers die hem kunnen vervangen"

Van Gaal weet dat hij machteloos is inzake De Gea: namen vervangers genoemd

16-05-2015 09:24
5

David de Gea maakt een bijzonder goed seizoen door in dienst van Manchester United. Louis van Gaal verliest zijn doelman mogelijk aan Real Madrid. Volgens Spaanse media ligt er al een akkoord. De manager heeft zijn huiswerk gedaan en heeft al een vervanger voor De Gea in gedachten.

"We hebben een lijst met keepers die hem kunnen vervangen, omdat we altijd voorbereid moeten zijn", aldus Van Gaal tegenover BBC. United doet er alles aan om De Gea te behouden, bood hem al veel geld om te blijven, maar moet afwachten. "We willen dat hij blijft, hopelijk tekent hij", vervolgt de oefenmeester over De Gea.

"Er zijn drie partijen bij betrokken en de belangrijkste partij is en blijft de speler. Het ligt niet aan United of aan mij, wij willen hem graag houden. Hij moet tekenen om hier in Manchester te blijven. En ik weet niet waarom hij nog niet heeft besloten wat hij doet", aldus Van Gaal, die door The Telegraph in verband wordt gebracht met Petr Cech. Ook Victor Valdes staat nog onder contract bij United, terwijl Hugo Lloris een ander transferdoelwit lijkt.