'Bruns maakt draai van 180 graden en zet Nederlandse top in de kou'
Heracles hoopt op handtekening middenvelder

'Bruns maakt draai van 180 graden en zet Nederlandse top in de kou'

18-05-2015 17:01
1

Thomas Bruns is niet van plan Heracles Almelo komende zomer te verlaten. De middenvelder, die eerder dit seizoen een contractverlenging van tafel schoof om zo transfervrij naar de Nederlandse top te kunnen, komt op zijn besluit terug. 

De zaakwaarnemer van Bruns, Harold Eijkelkamp, heeft maandag contact gelegd met de clubleiding van Heracles om de gesprekken over een langere samenwerking te hervatten.  Inmiddels heeft het er alle schijn van dat Bruns actief blijft in Het Polman Stadion. "Ik heb de intentie wel om bij te tekenen," zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Als we eruit komen, voetbal ik volgend jaar ook gewoon hier." 

Bruns maakte vier jaar geleden zijn eredivisiedebuut en speelde sindsdien meer dan honderd wedstrijden voor de Almeloërs. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij, want Bruns ziet de toekomst van Heracles weer positief in.

"Het stadion wordt mooi uitgebreid en we kunnen hier weer grote stappen maken komend seizoen. Ik heb alles hier goed voor elkaar. We weten wat we aan elkaar hebben. De club wil dat ik blijf en ik heb het hier ook ontzettend naar mijn zin. Als we er op de juiste voorwaarden uitkomen, blijf ik ook hier."