'Gesprekken gestart: transfer oud-Ajacied naar Feyenoord in de maak'
Verdediger kende geweldig seizoen

'Gesprekken gestart: transfer oud-Ajacied naar Feyenoord in de maak'

20-05-2015 10:27
21

De kans dat Mitchell Dijks deze zomer naar Feyenoord overstapt wordt groter en groter. De linksback heeft inmiddels een eerste gesprek met de Rotterdammers achter de rug.

Dat meldt Voetbal International. Saillant is dat zijn oude club Ajax mee profiteert als het daadwerkelijk tot een transfer komt. De zaakwaarnemer van Dijks heeft vorige week met technisch directeur Martin van Geel om de tafel gezeten. Het contract van Dijks bij Willem II loopt tot medio 2016.

De Tilburgers kunnen daardoor een transfersom vragen. De vraagprijs zal nog wat stijgen omdat Ajax daar ook een flink deel van krijgt. De Amsterdammers besloten Dijks vorige zomer na een verhuurperiode bij sc Heerenveen te laten gaan. De 22-jarige verdediger kende vervolgens een uitstekend seizoen bij promovendus Willem II.

Feyenoord is niet de enige gegadigde voor de linksback. Ook AZ volgt Dijks, bevestigt technisch directeur Earnest Stewart tegen Voetbal International. "Hij is een van de spelers op onze lijst", zegt Stewart. Daarnaast wordt Dijks aan Duitsland gelinkt.