Begeerde Cillessen: 'Als het concreet wordt gaat de clubleiding ervoor liggen'
Doelman zou op lijstje van Manchester United staan

Begeerde Cillessen: 'Als het concreet wordt gaat de clubleiding ervoor liggen'

20-05-2015 12:40
21

Jasper Cillessen lijkt deze zomer de enige Ajacied die mogelijk wordt weggekocht. Manchester United heeft de Oranje-doelman op het wensenlijstje staan. Cillessen weet zelf (nog) van niets.

Behalve Manchester United werd ook Bayern München in het geruchtencircuit al aan Cillessen gelinkt. "Ik heb het nagevraagd bij mijn zaakwaarnemers en die clubs hebben niet gebeld", zegt hij in een interview met Voetbal International. "Ik hou me nu echt niet met andere clubs dan Ajax bezig. Kijk, als ik hier had weg gewild, dan had ik mijn contract niet verlengd tot 2018."

"Mijn vorige contract liep tot 2016 en dan was deze zomer het moment geweest om te vertrekken. Bovendien was de trainer duidelijk toen hij vragen over mij kreeg. De clubleiding gaat ervoor liggen, mocht de buitenlandse belangstelling concreet worden", aldus Cillessen, die dit seizoen als één van de weinige Ajacieden zijn gebruikelijke niveau haalde.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, liet woensdag in De Telegraaf al weten dat de club niet wil meewerken aan een vertrek van Cillessen.