'Ajax steekt stokje voor overgang Dijks naar Feyenoord en haalt speler terug'
'Dijks kan ook terug naar Ajax'

'Ajax steekt stokje voor overgang Dijks naar Feyenoord en haalt speler terug'

20-05-2015 22:07
28

Feyenoord heeft opvallende concurrentie gekregen in de strijd om linksback Mitchell Dijks. Ajax wil de verdediger namelijk terughalen naar Amsterdam. Eerder verkocht het de mandekker nog aan Willem II.

In Tilburg heeft Dijks een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Daardoor staat hij in de belangstelling van meerdere clubs. Feyenoord is al enige tijd aan het onderzoeken of het de linksback kan aantrekken. Ajax ziet in Dijks, afkomstig uit de jeugdopleiding, eveneens een transfertarget voor dezer zomer, zo meldt Voetbal International.

Ajax wist bij de verkoop van Dijks naar Willem II een doorverkooppercentage van vijftig procent te bedwingen. De linksback gaf eerder al te kennen positief tegenover een overstap naar Feyenoord te staan. Dijks wil op korte termijn een beslissing over zijn toekomst nemen. Ajax heeft zich inmiddels officieel gemeld bij Willem II.

Dijks deed eerder al uit de doeken dat Celtic contact had opgenomen met zijn zaakwaarnemer. Desondanks lijkt zijn voorkeur uit te gaan naar een club in de top van de Nederlandse competitie.