Real Madrid palmt gewilde Ajacied in: Ik werd onmiddellijk op de lijst gezet
"Het was fantastisch om tips van Ronaldo te krijgen"

Real Madrid palmt gewilde Ajacied in: "Ik werd onmiddellijk op de lijst gezet"

21-05-2015 07:35
8

Anwar El Ghazi verraste deze week met een bezoek aan Real Madrid. De Ajacied had zich eigenlijk al bij Jong Oranje moeten melden, maar kreeg van bondscoach Remy Reynierse toestemming om een dag later op te komen dagen.

El Ghazi ontving met hulp van acteur Mimoun Ouled Radi een speciale uitnodiging van Real Madrid om een training te bekijken en zijn idool Cristiano Ronaldo te ontmoeten. "Hij weet hoe groot mijn bewondering voor Ronaldo is", legt de Ajacied uit in De Telegraaf. "Als kleine jongen oefende ik zijn bewegingen in de huiskamer. Mimoun vroeg daarom via via aan de club of ik een keer een training mocht bijwonen en Ronaldo kon ontmoeten."

Normaal gesproken is het bijna onmogelijk om een ontmoeting met de Portugese ster te regelen, maar voor El Ghazi gelden andere wetten. "Real Madrid bleek me te kennen, waarna ik onmiddellijk op de lijst werd gezet", aldus de twintigjarige flankspeler, die vorige week al in verband werd gebracht met Atlético Madrid, Bayern München en Chelsea.

De talentvolle Ajacied genoot enorm van zijn bliksembezoek aan Madrid. "Het was fantastisch om tips van Ronaldo te krijgen. Hij gaf me advies over het trainen, de voeding en mijn carrière", aldus El Ghazi, die ook nog een handtekening op zijn voetbalschoenen kreeg. Omgekeerd kreeg de ster van Real Madrid een Ajax-shirt cadeau.


(Foto: De Telegraaf)