PSV maakt zich zorgen: Dit signaal is aanleiding om snel te gaan praten
"Lastig iedereen te vriend te houden"

PSV maakt zich zorgen: "Dit signaal is aanleiding om snel te gaan praten"

21-05-2015 07:52
7

PSV maakt zich zorgen om de toekomst van Jürgen Locadia. De Eindhovenaren willen graag verder met de aanvaller, die zelf echter wil vertrekken. De Eindhovenaren komen nu in actie.

De 21-jarige Locadia sprak woensdag zijn transferwens uit en dat bericht is ook op het kantoor in het Philips Stadion gelezen. Toon Gerbrands kondigt aan dat de club met de spits om de tafel gaat. "Als dit soort signalen komt, dan is dat aanleiding om snel met elkaar te gaan zitten en te praten over de toekomst", zegt de algemeen directeur in De Telegraaf.

Locadia wil vertrekken, omdat hij door de aanwezigheid van Luuk de Jong amper aan spelen toekomt. "Als je met een brede selectie werkt, is het lastig iedereen te vriend te houden. Maar het moge duidelijk zijn, dat wij Jürgen niet kwijt willen. We zien hem als een belangrijke speler voor de komende jaren. We zullen met elkaar in gesprek moeten en ook duidelijk moeten aangeven wat voor carrièrepad wij voor hem in gedachten hebben", aldus Gerbrands.

Locadia begrijpt wel dat Phillip Cocu voor De Jong kiest. "Ik heb er alle begrip voor dat hij eerste keus blijft, maar dan moet ik eerlijk naar mezelf zijn en concluderen dat het voor mij stopt bij PSV. Op dit moment dan. Ik word geen betere spits als ik alleen maar op de vleugel mag invallen."