Naam van 'geheimzinnige Feyenoord-hulp' gelekt: oude bekende van de club
Van Bronckhorst krijgt steun van onbekende coach

Naam van 'geheimzinnige Feyenoord-hulp' gelekt: oude bekende van de club

21-05-2015 09:56

Giovanni van Bronckhorst deed woensdag nog vaag over het onbekende staflid dat hem de komende dagen bijstaat als Feyenoord in de play-offs strijdt om Europees voetbal. Donderdagochtend werd de naam van de 'steun en toeverlaat' van 'Gio' bekend. 

De 46-jarige René Felen staat tot de beschikking van Van Bronckhorst en de gehele technische staf. Hij is volgens het Algemeen Dagblad bekend als teamontwikkelaar en is al een tijdje actief bij clubs uit de Eredivisie. Onder andere SC Cambuur en FC Twente maakten al gebruik van de diensten van Felen. Ronald Koeman, die in de zomer naar Southampton vertrok, maakte bij Feyenoord al gebruik van Felen.

Van Bronckhorst zei woendag nog dat de naam van de externe persoon niet uitmaakte, maar dat hij 'wel heel belangrijk is voor hem en zijn staf.' Tegen het AD legt de nieuwe trainer uit waarom hij Felen denkt nodig te hebben. "Wij moeten zorgen dat de spelersgroep beter wordt, maar ik vind het prettig dat ook de trainersstaf zich ontwikkelt. Als staf moeten wij gewoon niet stilzitten, het is fijn dat we het zo kunnen regelen. Hij is heel belangrijk voor ons. Hij was er al onder Ronald Koeman en ook dit seizoen heb ik een paar keer met hem rond de tafel gezeten.''