'Voorzitter Real schrikt zich rot na aanbieding uit Parijs: Ronaldo twijfelt'
Ronaldo spreekt zijn twijfels uit

'Voorzitter Real schrikt zich rot na aanbieding uit Parijs: Ronaldo twijfelt'

21-05-2015 11:30
3

Cristiano Ronaldo heeft zijn twijfels over zijn toekomst bij Real Madrid uitgesproken naar voorzitter Florentino Perez. De Portugese sterspeler is teleurgesteld over het afgelopen seizoen, waarin Real geen enkele prijs pakte. 

Volgens Marca is Ronaldo boos op de club. Hij is met 45 goals dit seizoen de beste speler van de Primera Division, maar baalt ervan dat de club niet altijd achter hem stond. Volgens de Spaanse krant is Real bezorgd om zijn sterspeler en buigt de club zich zeer snel over de kwestie. Ondertussen probeert Paris Saint-Germain in te spelen op de onvrede van de aanvaller en heeft concrete belangstelling getoond voor Ronaldo.

De voormalig speler van Manchester United en Sporting Portugal wil snel een plan op tafel zien van de clubleiding om Real weer prijzen te bezorgen. De hoop op de titel in de Spaanse competitie verdween twee weken geleden toen Real thuis tegen Valencia niet verder kwam dan 2-2. Ronaldo miste toen een strafschop. FC Barcelona won afgelopen weekend het kampioenschap door op bezoek bij Atletico Madrid met 1-0 te winnen.