'Ik zou tegen ene Depay moeten spelen, een talent. Maar ik kon hem nergens vinden'
Speler van Achilles stond tegenover onzichtbare Depay

'Ik zou tegen ene Depay moeten spelen, een talent. Maar ik kon hem nergens vinden'

21-05-2015 11:51
5

Achilles '29 speelde drie jaar geleden een bekerwedstrijd tegen PSV. Verdediger Tim Verhoeven van de Groesbeekse amateurclub, stond toen tegenover een speler die later zou uitgroeien tot één van de beste spelers van de Eredivisie. Maar op het veld kon Verhoeven hem niet vinden.

"Mij werd verteld dat ik tegen een groot talent zou staan, ene Depay. Maar toen de wedstrijd begon, stond op het shirt van mijn tegenstander 'Memphis'", blikt de zaterdag gestopte voetballer terug in gesprek met het Brabants Dagblad. "Ik kon die Depay nergens vinden dus ik dacht dat hij niet meedeed. Toen er gewisseld werd en de stadionspeaker 'Memphis Depay' omroep, viel het kwartje pas", lacht Verhoeven.

Verhoeven stopt bij de club uit de Jupiler League. Hij kan volgens het BD het voetbal in Groesbeek niet combineren met zij opleiding tot kaakchirurg. Het profvoetbal kost hem teveel tijd. Waarschijnlijk vertrekt hij naar derdeklasser Trekvogels uit Nijmegen. Een wedstrijd tegen Manchester United, waar hij Depay tegen had kunnen komen, is dan onwaarschijnlijk.