Maaskant houdt kaken op elkaar: 'Hoe we van ze winnen, dat maakt me niet uit'
Geen opstelling bekend, Sarpong ontbreekt

Maaskant houdt kaken op elkaar: 'Hoe we van ze winnen, dat maakt me niet uit'

21-05-2015 15:08
13

Handhaving in de Eredivisie staat voor NAC Breda op het spel. Vrijdag begint voor de Brabantse formatie het tweeluik met VVV-Venlo. Trainer Robert Maaskant stelt zich bescheiden op.

De normaal zo uitgesproken en zelfverzekerde oefenmeester vindt de Limburgse tegenstander een goede ploeg. "We hebben VVV heel minutieus bestudeerd. Het is een ploeg om rekening mee te houden", vertelt hij aan Voetbal International.

"Winnen, dus scoren in een uitwedstrijd, is natuurlijk het ideale scenario. Maar uiteindelijk gaat het erom dat we op basis van twee duels de sterkste zijn. Hoe winnen tegen VVV, maakt niet uit."

Maaskant wilde donderdag nog niets prijsgeven over zijn opstelling. Jeffrey Sarpong ontbreekt sowieso wegens enkelklachten. Guyon Fernandez, hopeloos uit vorm de laatste maanden, speelt waarschijnlijk, zo bleek uit de training. "De twee doelpunten die hij maakte tegen FC Groningen zijn voor hem goed geweest", weet de trainer. "En zeker ook voor NAC. We kunnen een doelpuntenmaker goed gebruiken in de play-offs."