Henry spreekt schande van acties Liverpool-ster: Dat kun je zo niet doen
Henry reageert op geruchten rond Liverpool-speler

Henry spreekt schande van acties Liverpool-ster: "Dat kun je zo niet doen"

21-05-2015 16:20

Raheem Sterling stuurt bij Liverpool aan op een vertrek. De twinitgjarige Engelsman wil zijn contract, dat tot 2017 loopt, niet verlengen en zinspeelt op een vertrek bij de ploeg van trainer Brendan Rodgers.

Thierry Henry, analist bij Sky Sports, maakt het brutale gedrag van Sterling met de grond gelijk. "Je kunt het niet maken om over je contract te praten met de media. Je moet respect opbrengen voor je club en zeker voor de fans", zei hij na het 0-0 gelijkspel van Arsenal tegen Sunderland. "Je kunt wel je zaakwaarnemer de schuld geven, maar op een gegeven moment moet je je als een man gedragen en zeggen: 'Zo is het genoeg, je verpest mijn carrière'."

De Londense ploeg lijkt de belangrijkste gegadigde om Sterling over te nemen, mocht het tot een vertrek komen. "We weten allemaal dat hij een Londenaar is en dat Arsenal hem wil hebben", zegt Henry. "Hij is een mooi product uit de opleiding van Liverpool en is goed in de nationale ploeg. Natuurlijk zou ik het fantastisch vinden als hij voor Arsenal zou tekenen."