LIVE-discussie: Feyenoord incasseert nieuwe tik bij Heerenveen (gesloten)

LIVE-discussie: Feyenoord incasseert nieuwe tik bij Heerenveen (gesloten)

21-05-2015 17:00
18

Giovanni van Bronckhorst voert in zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Feyenoord meteen een aantal noodgedwongen wijzigingen door. In de eerste play-offwedstrijd tegen sc Heerenveen zal onder meer Bilal Basacikoglu starten.

Voor Basacikoglu staat er meteen een bijzonder treffen op de rol. In de zomer kwam hij namelijk over van sc Heerenveen, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal. Jens Toornstra krijgt van Van Bronckhorst een plek op het middenveld. Hij vervangt Lex Immers, die niet fit is voor het treffen met de Friezen.

Rick Karsdorp komt in ieder geval niet in actie. De mandekker pakte afgelopen weekeinde een rode kaart en is donderdagavond geschorst. Luke Wilkshire neemt zijn plek in. In het hart van de verdediging krijgt Terence Kongolo de voorkeur boven Joris Mathijsen.

Opstellingen
sc Heerenveen: Opstelling sc Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Van Aken, St. Juste, Van Anholt; De Roon, Van den Berg, Thern; Slagveer, Uth en Larsson.

Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Clasie, Toornstra; Basacikoglu, Kazim-Richards, Boëtius.

Om 18.30 uur trappen sc Heerenveen en Feyenoord af in het Abe Lenstra Stadion. Zondag is de return in een bomvolle, uitverkochte Kuip. Wie verschaft zich vanavond de beste uitgangspositie? Laat het weten!