Liverpool bindt veelbelovend duo langer aan zich, Sterling ondertekent nog niets
"Ik ben helemaal in de wolken"

Liverpool bindt veelbelovend duo langer aan zich, Sterling ondertekent nog niets

21-05-2015 19:36
1

Contractnieuws vanuit Liverpool. Jordon Ibe en Jon Flanagan hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij The Reds. Het wachten is nu op Raheem Sterling, al lijken de onderhandelingen met de aanvaller op niets uit te lopen.

Ibe beleefde dit seizoen zijn doorbraak op Anfield. De negentienjarige vleugelspeler maakte dit jaar dertien keer zijn opwachting. "Liverpool is een fantastische club met een uitstekende filosofie. Ik heb hier lang naar uitgekeken. Ik ben helemaal in de wolken", zegt hij op de clubsite.

De komende vijf jaar is Ibe nog in het shirt van Liverpool te zien. "Ik ben blij dat de onderhandelingen zijn afgerond en nu wil ik mij focussen op de laatste wedstrijd en op volgend seizoen. Hopelijk kan ik het goed blijven doen bij de club."

Ook Flanagan blijft langer, al sukkelt hij dit jaar met veel blessures. Maar trainer Brendan Rodgers verwacht dat de Engelsman, die een jaar extra blijft, zijn oude niveau weer bereikt. "Hij moet nog een paar maanden revalideren, maar ik weet zeker dat hij sterk terugkomt", aldus de coach.