Feyenoorder spreekt duidelijke taal: Dat is onze eigen domme fout geweest
"We hebben te vaak gedacht dat we het wel zouden redden"

Feyenoorder spreekt duidelijke taal: "Dat is onze eigen domme fout geweest"

21-05-2015 21:24

Karim El Ahmadi weet wat Feyenoord moet doen om nog kans te maken op Europees voetbal. In een volle Kuip moeten de Rotterdammers zondag doelpunten scoren. De gebeurtenissen van de laatste weken moeten vergeten worden, het gaat volgens de middenvelder nu om de toekomst. "We moeten er gewoon in geloven."

Het was een rare en vervelende week voor Feyenoord. "Het was een zware klap dat je vierde bent geworden, dan gaat de trainer ook nog weg. Maar we hebben het niet zo laten lopen als tegen Zwolle. Vandaag hebben we laten zien dat we een team waren. Ik denk dat we ons redelijk staande hebben gehouden bij Heerenveen", zei de middenvelder tegenover FOX Sports.

Ondanks dat Feyenoord in een slechte wedstrijd toch de bovenliggende partij was, stapte het met een nederlaag van het veld. "Nu maak je het jezelf moeilijk door hier te verliezen. We moeten doelpunten gaan maken. Hoe moeilijk dat ook gaat de laatste weken, qua doelpunten, we moeten er gewoon in geloven. Hopelijk winnen we thuis."

El Ahmadi liet in gesprek met Metro weten vooral te balen van het spel in de afgelopen weken, dat doet met terugwerkende kracht meer pijn dan de nederlaag in Friesland. "We hebben te vaak gedacht dat we het wel zouden redden. Dat is onze eigen domme fout geweest. Daardoor zijn wij er als groep verantwoordelijk voor dat Fred Rutten weg is."