Ben je het als voetballer ooit eens met een trainer als je wissel staat?
"Ik was teleurgesteld, ik wil altijd spelen"

"Ben je het als voetballer ooit eens met een trainer als je wissel staat?"

21-05-2015 23:18

Marko Vejinovic was donderdagavond belangrijk voor Vitesse tijdens de 1-2 zege op PEC Zwolle. Met die zege zette de ploeg van trainer Peter Bosz een grote stap in de richting van de finale van de play-offs. Vejinovic scoorde de belangrijke gelijkmaker, als invaller.

"Ik heb laten zien dat ik belangrijk ben", zegt Vejinovic tegenover Voetbal International. Hij begon dondrdag weer op de bank. "Ik was teleurgesteld, ik wil altijd spelen. Natuurlijk vrat ik me op. Ik heb een goed en stabiel seizoen gespeeld. Of ik begrip had voor de keuze van de trainer? Ben je het als voetballer ooit eens met een trainer als je wissel staat?"

Als invaller kwam Vejinovic binnen de lijnen voor Josh McEachran, die van Bosz de voorkeur kreeg in de basisploeg. Al snel maakte Vejinovic de 1-1. "Dat was wel lekker. Ik viel in om het verschil te maken. Die 1-1 was het omslagpunt. Vervolgens maken we nog die belangrijke 2-1."

Zondag wacht voor Vitesse de tweede ontmoeting met PEC Zwolle. Vejinovic heeft vertrouwen in een goede afloop, waarbij hij verwacht de finale van de play-offs te halen. "We hebben met 2-1 gewonnen, dat is een goede uitgangspositie. Nu moeten we het afmaken. Vergeet niet, zij hebben niks te verliezen en moeten scoren. Toch ben ik vol vertrouwen."