'Ajax geeft met 'uitstekend' aanbod klap op transfer van Feyenoord-target'
Snelle beslissing is goed mogelijk

'Ajax geeft met 'uitstekend' aanbod klap op transfer van Feyenoord-target'

22-05-2015 07:00
11

Mitchell Dijks is gewild. De linksback van Willem II, die in het verleden uitkwam voor Ajax, mag zich verheugen op belangstelling van onder meer Ajax, Feyenoord en AZ. De 22-jarige speler heeft een 'uitstekende aanbieding' gehad van Ajax, zo meldt De Telegraaf.

De ochtendkrant meldt dat Dijks donderdag uitvoerig sprak met Ajax-trainer Frank de Boer. Die erkende dat Ajax een inschattingsfout heeft gemaakt door de speler vorig seizoen te laten gaan. De kans is volgens het dagblad nu groot dat Dijks terugkeert bij Ajax en alsnog eerste keus op de linksbackpositie van de Amsterdammers wordt. Nicolai Boilesen kon dit seizoen namelijk niet imponeren en Ajax lijkt door de gesprekken met Dijks een signaal af te geven.

Ajax heeft de linksback een contract voorgeschoteld van drie jaar en de aanbieding is volgens De Telegraaf zelfs 'uitstekend'. Feyenoord lijkt door deze bliksemactie van Ajax achter het net te vissen, ook al heeft het vrijdag een gesprek met Dijks, die niet met Willem II meespeelde in een oefenduel en ook niet met de selectie afreist naar Curaçao voor een korte vakantie. Alles wijst erop dat er op korte termijn een besluit valt.