Transfer van Castaignos stap dichterbij: bevestigde interesse uit Premier League
FC Twente dreigt spits kwijt te raken

Transfer van Castaignos stap dichterbij: bevestigde interesse uit Premier League

22-05-2015 11:07
1

Luc Castaignos mag hopen op een mooie carrièrestap. De spits van FC Twente werd afgelopen zomer al gevolgd door Swansea City en de Premier League-club heeft bevestigd nu opnieuw voor de Nederlander in de markt te zijn. 

Castaignos liet eerder al doorschemeren dat hij rekening houdt met een vertrek uit Enschede. Hij richt zijn pijlen nu op de club uit Wales. Trainer Garry Monk van Swansea City heeft de interesse in de oud-Feyenoorder bevestigd. "We weten voor wie we willen gaan", zegt hij tegen de BBC. "We weten precies naar wat voor type speler we op zoek zijn."

Monk bevestigde ook dat zijn club afgelopen zomer al interesse in Castaignos had. Maar hij voegde eraan toe dat de transfer van de voormalig jeugdinternational bij lange na niet rond was. "Hopelijk kunnen we de komende weken één of twee van onze doelwitten vastleggen", concludeert Monk in gesprek met de Britse omroep. Hij hoopt verder dat er niemand vertrekt bij Swansea en richt zich dus volledig op aanvulling en versterking van zijn selectie.