Groot geluk na 'Feyenoord': Met 220 kilometer per uur naar huis
"Het was niet om aan te gluren"

Groot geluk na 'Feyenoord': "Met 220 kilometer per uur naar huis"

22-05-2015 11:47
3

Groot geluk bij Joey van den Berg. Niet alleen won hij met sc Heerenveen van Feyenoord (1-0), maar deze week werd zijn zoon Givano geboren. Het uitgelezen moment voor wat leuke citaten van deze markante voetballer.

Van den Berg stond donderdag in de basis bij Heerenveen, ondanks het feit dat hij maar vier uur sliep door de geboorte van Givano. "Ik heb de training in Garderen overgeslagen, maar ben blij dat ik er bij ben geweest. En straks ga ik met 220 kilometer per uur weer naar huis", luidde de fraaie reactie van de middenvelder in Leeuwarder Courant.

Wedden

Meer odds

De wedstrijd kon hem gestolen worden, het resultaat niet. "Het was niet om aan te gluren. Ik vind het ondanks het resultaat best waardeloos dat we zo slecht hebben gespeeld, moet ik zeggen", aldus Van den Berg. "Het had voor ons weinig nut om risico te nemen. Het zijn play-offs, dan gelden toch andere regels dan in de competitie. Jammer voor het publiek, maar zo zit het wel."

"Al dat balverlies, ook van mij, dat ergert me. Daarom werd ik een paar keer boos", klonk het vervolg van de kritiek van de speler. "De uitvoering was slecht, maar de tactiek was goed. En onze uitgangspositie ook. Nu moeten er voor waken dat we in de spokende Kuip niet bezwijken onder de druk. We moeten zondag overeind blijven in de eerste tien minuten. Het zal beter moeten."