Golden Boy kan megatransfer vergeten ondanks 'dreigementen' van zaakwaarnemer
"We willen graag een oplossing"

Golden Boy kan megatransfer vergeten ondanks 'dreigementen' van zaakwaarnemer

22-05-2015 11:54

Raheem Sterling blijft gewoon bij Liverpool als het aan manager Brendan Rodgers ligt. De 'dreigementen' die Aidy Ward, zaakwaarnemer van het toptalent, deed, laten Rodgers koud. Ward en Sterling zijn volgens Engelse media al langere tijd uit op een toptransfer. Sterling, uitgeroepen tot Golden Boy, weigert vooralsnog bij te tekenen bij Liverpool.

Ward zei donderdag in de London Evening Standard: "Raheem gaat absoluut niet bijtekenen. Niet voor 700 pond per week, niet voor 800 pond per week, ook niet voor een miljoen per week." En dat terwijl Sterling nog voor twee jaar vastligt bij Liverpool. "Ik verwacht dat hij die twee jaar gewoon bij ons blijft", aldus Rodgers tegenover BBC.

"We willen graag een oplossing voor de situatie, maar ik zal in mijn benadering naar hem toe niet anders zijn. Voor mij is er geen probleem. Raheem is naar mijn mening ook niet ongelukkig hier. De zaakwaarnemer van Raheem heeft zeer duidelijk gezegd dat hij aan het eind van het seizoen met ons om de tafel wil", vervolgt Rodgers. "In de zomer zullen we vast praten met elkaar."